Uus võitluspaar 3D Liigal⁴

3D Liiga⁴ kogub võitlustandrile varasemast tuntud sportlasi.

On oodata võimsat C-klassi lahingut vaprate Eesti amatöörsportlaste vahel. Kokkuleppekaalus -69 kg astuvad ringi:

Lauri Mägi (Vabavõitlus Kuressaare)
– VS –
David Järv (MMAces, Pärnu)

David on paljutõotav noor püstivõitleja amatöör-MMAs, kel on olnud juba mitu edukat kogemust 3D Liiga üritustel ja ka Raju päevasel amatöörüritusel. Tugevat võitlusvaimu näitab Davidi puhul eelmisel 3D Liigal võidetud lausa kaks südikat matši ning vankumatus ka endast raskema kaaluga vastaste ees.

Lauri on Saaremaal tegutseva treeningklubi Vabavõitlus Kuressaare vedaja ja treener. Mitmed tema treenitavad on edukalt esinenud MMAs. Lauri ise proovis viimati kätt Raju päevasel amatöörüritusel. (Vt artikleid Saarte Hääles: Sportlik vabavõitlus kogub huvilisi ja Saarlased käisid Rajul).

.

3D Liiga — 26. märtsil!
Sisekaitseakadeemia spordisaalis (Kase 61, Tallinn)

Vaata lähemalt 3D Liiga⁴ kohta ja anna endast Facebookis teada!

.

https://www.youtube.com/watch?v=y0cR00N86Tk
Video: Mardo Männimägi

.

https://www.youtube.com/watch?v=JrR1ibVzE0M