3D enesekaitse ülikoolis (video)

Juba mitmendat aastat on paljud Tallinna Ülikooli tudengid oma õpingute raames osalenud enesekaitse kursustel, mille on läbi viinud 3D Treeningu peatreener Priit Mihkelson.

Siinkohal jagame teiega toredat ülevaadet kursuse lõpus peetud sportlikest võitlusmatšidest. On oluline märkida, et osalejad polnud kunagi varem ühegi võitlusspordiga tegelenud ning antud kursuse jooksul läbisid nad 12 pooleteist-tunnist seminari/treeningut (kord nädalas).

Tehnilises mõttes ei ole reaalne kahevõitlus väga keeruline. Seetõttu ei erine meie üliõpilaste põhimõtteline sooritus oluliselt nt legendaarsete Gracie võitlusväljakutsete käigust brasiilia jiu-jitsu ja sportliku vabavõitluse (MMA) tõhususe tõestamisel. (Neid väljakutseid võib pidada heaks näiteks tõsisest päris kahevõitlusest, sest väljakutsujad olid oma au ja hingega väga huvitatud võitmisest ja nad ei tulnud sinna mingis sportlikus sparringus osalema).

2 thoughts on “3D enesekaitse ülikoolis (video)

Comments are closed.