Tasuta treeningpäev 3D Treeningult

3D Treening tuleb külla – TASUTA!

Pakume teile võimalust teha esmatutvust maasvõitluse ja brasiilia jiu-jitsuga. Tuleme kohale ükskõik kuhu Eestis ja viime tasuta läbi kaks kahetunnist tutvustavat treeningut.

Brasiilia jiu-jitsu ehk lühemalt BJJ on tänapäevase sportliku vabavõitluse (MMA) üks peamisi komponente, kus keskendutakse vastase kontrollile maas ning alistusvõtetele.

Oskus maas võidelda on paljudes võitlusalades olnud teisejärguline ja just see võimaldas BJJ harrastajatel saavutada sportliku vabavõitluse algusaastatel suurt edu. Sama fenomeni võis näha nii maailmatasemel kui ka võistlustel Eestis – kui vastamisi oli kaks võitlejat, kellest ühel polnud maasvõitlusest mingit aimu, siis suure tõenäosusega võitis just maasvõitleja. Ka löögialade harrastajad hakkasid sportlikus vabavõitluses edu saavutama eelkõige alles siis, kui nad õppisid ennast efektiivselt maasvõitlejate vastu kaitsma. Kuid selleks oli enne vaja õppida maasvõitlust.


Royce Gracie MMA algusaastatel

BJJ südameks on alati olnud sparring ja võistlused. Kuigi alal on vanust juba pea 100 aastat, on BJJ olnud pidevas arenemises – kõik mis on hea on jäänud ja kõik mis ei käi kaasas pidevalt areneva võistluskeskkonnaga jäetakse kõrvale. Kuigi BJJ rõhk on maasvõitlusel, oleme Eestis ühendanud oma treeningud ka püstimaadluse ja lukumaadlusega (BJJ variatsioon, kus ei kanta n-ö judoriietust). Kuna 3D Treeningu sportlased võistlevad aktiivselt erinevatel aladel (BJJ, MMA, lukumaadlus, maadlus, poks) nii Eestis kui välismaal, saame me pidevat ja vahetut tagasisidet oma treeningmeetodite kohta.

Sama võimalust pakume ka teile. 3D Treeningus ei usu me teadmiste varjamisse, salatehnikatesse ja müütidesse vaid ainult raskesse treeningusse ja sparringusse. Kunagiste Eesti maadluskuulsuste eeskujul oleme me nõus reisima ükskõik millisesse Eesti punkti ja kui teie suudate organiseerida kohale mati, viime meie läbi tutvustava brasiilia jiu-jitsu treeningpäeva. Treenid löögialasid? BJJ avardab su silmaringi. Juba oskad maadelda? Lisa oma arsenali alistusvõtted. Pole enne ühegi võitlusalaga tegelenud? Vahet pole – aja sõbrad kokku ja tee algust. Kaotada pole midagi – saame kokku, räägime ja treenime.

Mis meie sellest saame? Rohkem sõpru, rohkem sparringupartnereid ja rohkem võistlustel osalejaid – see kõik on oluline meie armastatud ala arenguks Eestis. Lisaks sellele on vabavõitlusel teenimatult halb kuulsus kui reegliteta kaklusel – me tahame teile näidata oma meetodeid, suhtumist ja treeningutel valitsevat õhkkonda, tõestamaks, et tegemist on huvitava, intelligentse, lõbusa (ja raske, ärme unusta rasket) spordialaga.

Tutvustavad treeningud viib läbi Priit Mihkelson. Priit on Eesti MMA ja BJJ üks pioneere ja omab teise inimesena Eestis BJJ musta vööd. Tema õpilasteks loeb ennast suur hulk Eesti MMA võitlejaid.

Eesti suuremates linnades on treenimisvõimalused juba olemas, kuid me ei usu, et fanaatikuid ainult linnades leidub. Me tahame just sind matile!

Meie kontaktandmed:
Telefon: 50 93 111 (Priit Mihkelson)
E-post: info@3dtreening.ee

Seniks aga vaata videoid:

Brazilian Jiu-Jitsu: The Game of Human Chess https://www.youtube.com/watch?v=BRxrowcvOIw
Brazilian Jiu-Jitsu – The Gentle Art https://www.youtube.com/watch?v=Gb-DpnC7zOg&feature=related
Estonian MMA/BJJ camp 2010 https://www.youtube.com/watch?v=2IOMyFfwdCk
Kohtumiseni!

5 thoughts on “Tasuta treeningpäev 3D Treeningult

  1. tere kas oleks võimalik põltsamaale tulla treeningut tegema ??

  2. 26. mail läheme Väike-Maarjasse ja külastame sealseid maadlushuvilisi
    3. juunil läheme Raplasse, kus peaksid meid ootama bodycombati ja shukokai karate harrastajad
    9. juunil oleme Tallinna Taipoksi Klubis

    Rapla Kaitseliiduga käivad praegu läbirääkimised 🙂 ja ka Haapsalus on samuti vist midagi millalgi plaanis!

    Tegevust jagub!

Comments are closed.