3D Treeninguga saab nüüd liituda AASTARINGSELT!

29eou2e

.

Tahtsid 3D Treeningusse treenima tulla, aga magasid baaskursuse alguse maha ja oodata ei viitsi? Meil on hea uudis – enam ei peagi ootama! Juba aprilli keskel alustame uue treeningusüsteemiga, tänu millele saab 3D Treeninguga liituda aastaringselt, igal treeningupäeval! Ja veel 35-päevalise tasuta prooviajaga!

Viimastel aastatel on huvi brasiilia jiu-jitsu ja sportliku vabavõitluse e MMA vastu kõvasti kasvanud ja nägime, et vanal viisil enam jätkata ei saa, kuna olime sunnitud nii paljudele soovijatele ära ütlema, sel lihtsal põhjusel, et grupid said kiiresti täis.

Seetõttu läheme nüüd üle täiesti uuele süsteemile. Kõigepealt tuleb läbida viis nädalat kestev algkursus, millega saab liituda igal trennipäeval. Trennid toimuvad kaks korda nädalas ning treeningu kestus on tund aega. Kui kogu viie nädala teadmised on käes, liigud edasi baaskursusele.

Baaskursus kestab kümme nädalat, igal nädalal on uus teema. Trennid toimuvad kaks korda nädalas ning treeningu kestus on poolteist tundi. Kui kõik teemad on läbitud, saad liikuda edasi põhigruppi. Baaskursusega saab liituda igal nädalal.

Algkursus on justkui 35-päevaline prooviaeg, mil saad alaga tutvuda ja mille eest midagi maksma ei pea. Kui otsustad baaskursusele edasi minna, on selle maksumus 150 eurot. Kui aga tasud trenniraha juba algkursuse esimesel nädalal, on baaskursuse hinnaks 120 eurot.

Et uus süsteem hakkaks plaanipäraselt toimima, võtame esialgu mõlemale algkursusele maksimaalselt 30 inimest, kuu aja pärast võtame 20 inimest juurde ning seejärel saab juba igal trennipäeval liituda. Ootejärjekorra puhul on eelistatud need, kes on kohe tasunud kogu summa.

Ootame trenni kõiki huvilisi, kel vanust vähemalt 16 aastat.

12288346473_ee475997ce_b

.

Õhtune maasvõitluse algkursus alustab teisipäeval 15. aprillil ja päevane grupp 14. aprillil. MMA püstivõitluse (poks ja maadlus) algkursused alustavad 15. aprillil.

.
Püstivõitluse algkursuse treeningud toimuvad õhtusel ja päevasel ajal ning huvilistel on võimalik valida endale sobiv graafik.

PÜSTIVÕITLUS: õhtuste treeningute ajad:
T 20:00 – 21:00 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)
N 19:30 – 20:30 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)

PÜSTIVÕITLUS: päevaste treeningute ajad:
T 12:00 – 13:00 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)
R 12:00 – 13:00 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)

.

Maasvõitluse algkursuse treeningud toimuvad õhtusel ja päevasel ajal ning huvilistel on võimalik valida endale sobiv graafik.

MAASVÕITLUS: õhtuste treeningute ajad:
T 20:00 – 21:00 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)
N 19:00 – 20:00 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)

MAASVÕITLUS: päevaste treeningute ajad:
E 12:00 – 13:00 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)
N 12:00 – 13:00 — Kristiine Judokeskuses (Sõjakooli 3)

* Vt treeningsaalide asukohainfot

.

Registreerumine: Palun täitke registreerumisvorm – http://3dtreening.ee/algkursus-vorm/

Lisainfo: kodulehel 3dtreening.ee
Maasvõitluse algkursuse treener Ronald Stimmer ron[ät]3dtreening.ee, telefon 56 60 1033
Püstivõitluse algkursuse treener Jaak Rudov jaak[ät]3dtreening.ee, telefon 56 81 9404

9 thoughts on “3D Treeninguga saab nüüd liituda AASTARINGSELT!

  1. Kursuste vastu tunneb huvi juba 100 inimest!

    PS. Et uus süsteem hakkaks plaanipäraselt toimima, võtame esialgu mõlemale algkursusele maksimaalselt 30 inimest, kuu aja pärast võtame mõlemasse gruppi 20 inimest juurde ning seejärel saab juba igal trennipäeval liituda. Ootejärjekorra puhul on eelistatud need, kes on kohe tasunud kogu summa.

  2. Algkursuste vastu tunneb huvi juba 105 inimest!

    NB! Ootejärjekorra puhul on eelistatud need, kes on kohe tasunud kogu summa!

Comments are closed.