Eriteadaanne

Teatame Teile kurbusega, et üleeilsel (16. veebruari) spordiklubi 3D Treening sportliku vabavõitluse põhigrupi treeningul leidis aset traagiline vahejuhtum, mille tagajärjel hukkus harrastussportlane.

See on meie kõigi jaoks väga ootamatu ja kahetsusväärne sündmus. Avaldame sügavat kaastunnet hukkunu lähedastele ja oleme leinas koos nendega.

Juhtunu kohta me kahjuks väga palju infot jagada ei saa. Treeningul sooritati tavapäraseid püstivõitluse sparriharjutusi, mille ajal noormehe enesetunne ootamatult halvenes. Tegutsesime kiiresti, kuid kahjuks ei õnnestunud ka kiirabitöötjatel klubiliiget päästa. Täpne surmapõhjus on teadmata ja selle selgitab välja käimasolev uurimine. Mõeldes lähedastele, palume sellel teemal mitte spekuleerida – kuulujutud ja oletused ei aita kuidagi kaasa nende kaotusvalu vähendamisele ega ka uurimise käigule.

3D Treening on alati seadnud esikohale klubi liikmete tervise. Nii on see täna ja ka tulevikus. Toimunud kurva sündmuse analüüsib klubi põhjalikult läbi, et viia tulevikus sarnase olukorra kordumise võimalus miinimumini.

Kõigile klubiliikmetele pakume kriisiabi võimalust.
Priit Mihkelson,
spordiklubi 3D Treening peatreener
E-post: priit.mihkelson@gmail.com
Telefon: 50 93 111