3D Treening toetab Toidupanka!

Alates jaanuarist alustas 3D Treening tänuväärse organisatsiooni Toidupank toetamist: vastuvõtualas on olemas kastid, millel peal Toidupanga logoga sildid. Sinna on igal ühel meist võimalus tuua toitu, mis läheb abivajajatele iga kuu viimastel päevadel.

Esimesed kastid läksid abivajajateni teele selle nädala esmaspäeval.

Miks Toidupank? See on tänuväärne organisatsioon, mis aitab peresid, kellel süüa napib. 2/3 abisaajatest on lapsed, kuid Toidupank aitab ka palju hädas vanureid ja täisealisi – nt üksikemad, töötud. Vt rohkem:  http://www.toidupank.ee/

Mida me kogume? Eelistatult seda, millest saaks valmistada perele sooja kõhutäie.

          Kuivained (pasta, riis, läätsed, pudrud);

          Purgitoidud (iseäranis oodatud on purgisupid);

          Konservid (tuunikala, lihakonservid, puuviljad, kompotid).

Aitäh kõigile, kes panustasid!

Üks hõim. Üks vaim!