Rootsi no-givõistluselt KULD- ja HÕBEmedal!

3D Treeningu must vöö ja treener Harto Vallimägi (-77 kg, kõrgeim tasemegrupp ehk professionals) saavutas võistlustel Nordic Open Grappling #3 KULDmedali!

Harto pidas selleks viis matši: alustas viigiga, järgnes kolm võitu (kneebar, heel hook ja calf crusher). Finaalis paraku Hartol juba peal olnud alistuse lõpetamine ei õnnestunud, võitja selgitati välja lisaajal. Kohandatud EBI reeglite järgi sai võidu kiireim domineerivast asendist põgeneja. Harto oli vastasest umbes 20 sekundi võrra kiirem ja teenis sellega kokkuvõttes kuldmedali!

Samuti võistlustel osalenud sinine vöö ja abitreener Ksenija Grabova pidas samuti professionals kategoorias (-60 kg) kolm lahingut, millest kaks lõppesid viigi ja üks kaotusega ja saavutas seega HÕBEmedali!

Palju õnne!