Mõningad muudatused treeninggraafikus

Alates järgmisest nädalast (4. veebruarist) on meie treeninggraafikus mitmed muudatused:

– neljapäevasel võistlustreeningul on uus toimumisaeg. Seda just seetõttu, et sellega saaksid liituda ka BJJ põhigrupi liikmed. Esimene trenn uuel ajal -kell 19.00 – 20.00- toimub 7. veebruaril ja treener on jätkuvalt Harto Vallimägi!

– avame uue BJJ põhigrupi! Uus põhigrupp hakkab tööle alates 4. veebruarist esmaspäeviti ja kolmapäeviti kella 18.00 – 19.00, järgneb tund sparringut. Trenn toimub samaaegselt edasijõudnute treeninguga (sinised vööd ja üles), hiljem sparrivad mõlemad grupid koos. Grupi treeneriks on seni alg/baaskursusi vedanud Armin Pajula! Grupiga liituda saavad -nagu ikka- kahe triibuga valged vööd ja üles. Grupi iseloom ja idee jääb samaks, trennid hakkavad toimuma omas rütmis. 

– avame uue MMA püstivõitluse algkursuse! Alates 4. veebruarist hakkavad algkursused toimuma esmaspäeviti ja kolmapäeviti kella 20.30 – 21.30. Grupi treeneriks on Priit Mihkelson!

Loodame, et eespool loetletud muudatused loovad veelgi paremad tingimused, et meie liikmed oma eesmärkide püstitamisele lähemale jõuaksid!

Kõik muudatused viime sisse ka meie treeninggraafikusse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga