Kuni 10. juunini: algkursuste suve SUPERPAKKUMINE!

ERIPAKKUMINE: algkursuse läbimine suvel ekstrasoodne!

Pärnumaranda, plätud jalas sel suvel me minna ei soovita, soovitame hoopis 3D Treeningu algkursust, sest tänavu on see eriti soodne!

Loogiline küsimus, mis järgneb: kuidas ma selle vinge soodustuse saan ja millal alustan? Alates käesolevast kuni kümnenda juunini maksab kogu kursus 120 eurot! Selle hinna eest saad treenida kolm kuud. Võrdluseks: ilma lepinguta on ühe kuu maksumus 70 eurot (lepinguga klubilisele on kuumaks pisut soodsam). Seega on võit pea kahekordne.

Oleme veendunud, et sulle meeldivad meie trennid. Kuid oma silm on kuningas, seetõttu võid tulla ja teha TASUTA proovitrenni!

Soodustus kehtib, kui maksad kursuse tasu pärast proovitrenni või kohe kogu tasu (120 eurot), kursuse pooleli jätmisel raha tagastamisele ei kuulu. Treenimist edasi lükata ei saa, ka alustama pead hiljemalt 10. juunil. Registreeru algkursusele juba TÄNA siin!

Sooduspakett annab võimaluse valida igal nädalal klubi treeningute seast neli tehnikatrenni ja osaleda kordustrennides, kus korratakse üle nädala jooksul õpetatavad tehnikad. See on sinu võimalus alustada maas- või/ja püstivõitlusega, lisaks saab meie klubis treenida ka maadlust, liikuvust, teha kaasa füsioteraapia eritrennis ja võtta osa paljust muust. Loe algkursuste kohta rohkem siit.

Kohtume 3D Treeningu mattidel!

4 thoughts on “Kuni 10. juunini: algkursuste suve SUPERPAKKUMINE!

 1. здравствуйте на русском языке есть тренировки?
  спасибо

  • Hi,

   Thank you for contacting us!

   Unfortunately at the moment we do not offer classes in russian language.

   Priit Mihkelson
   Head coach

Comments are closed.