Alates 24. septembrist kehtib uus treeningplaan!

Hea 3dtreeninglane!

Meie treeninggraafikus on alates järgmisest nädalast (alates 24. septembrist) järgmised muudatused:

• Treener Priit Mihkelsoni BJJ oma mängu treeningu kellaaeg muutub. See toimub järgmisest nädalast teisipäeviti ja neljapäeviti kella 19:30 – 20:30. NB! Treeningust võivad osa võtta ka baaskursuslased!

• Treener Ronald Stimmeri juhitud maadlus edasijõudnutele jääb alates järgmisest nädalast ära. Selle asemel on maadluse algkursus, mida hakkab vedama treener Reiko Kolatsk. Maadluse algkursus toimub edasi ka esmaspäeviti ja kolmapäeviti treener Priit Mihkelsoni käe all.

• Reedese Kreeka-Rooma maadluse kellaaeg muutub. Alates järgmisest nädalast toimub see kella 18:00 – 19.30

Küsimuste korral palun pöördu oma treeneri või administraatori poole.

Matil näeme!

3D Treeningu meeskond