Mõningad muudatused treeninggraafikus

Alates järgmisest nädalast (4. veebruarist) on meie treeninggraafikus mitmed muudatused:

– neljapäevasel võistlustreeningul on uus toimumisaeg. Seda just seetõttu, et sellega saaksid liituda ka BJJ põhigrupi liikmed. Esimene trenn uuel ajal -kell 19.00 – 20.00- toimub 7. veebruaril ja treener on jätkuvalt Harto Vallimägi!

– avame uue BJJ põhigrupi! Uus põhigrupp hakkab tööle alates 4. veebruarist esmaspäeviti ja kolmapäeviti kella 18.00 – 19.00, järgneb tund sparringut. Trenn toimub samaaegselt edasijõudnute treeninguga (sinised vööd ja üles), hiljem sparrivad mõlemad grupid koos. Grupi treeneriks on seni alg/baaskursusi vedanud Armin Pajula! Grupiga liituda saavad -nagu ikka- kahe triibuga valged vööd ja üles. Grupi iseloom ja idee jääb samaks, trennid hakkavad toimuma omas rütmis. 

– avame uue MMA püstivõitluse algkursuse! Alates 4. veebruarist hakkavad algkursused toimuma esmaspäeviti ja kolmapäeviti kella 20.30 – 21.30. Grupi treeneriks on Priit Mihkelson!

Loodame, et eespool loetletud muudatused loovad veelgi paremad tingimused, et meie liikmed oma eesmärkide püstitamisele lähemale jõuaksid!

Kõik muudatused viime sisse ka meie treeninggraafikusse.