Nädalavahetuse trennigraafiku muudatused seoses MMA Eesti meistrivõistlustega

Seoses nädalavahetusel meie saalis toimuvate Eesti meistrivõistlustega jäävad ära laupäevane „Kasvame koos“ treening ja pühapäevane laste võistlustreening ja avatud matt. BJJ kordamistreening nihkub õhtusse, see algab kella 18.00, selle treeneriks on Ksenija Grabova ja MMA algkursuslastel on luba liituda kella 18.00 algava MMA treeninguga, mille treener on Jaak Rudov.

Kõik reedesed treeningud toimuvad.

Seoses Eesti meistrivõistlustega on meil vaja väga abilisi! Reedel saabuvad kella 15.30 paiku meie saali tribüünid, vajame abilisi nende tassimisel ja kokkupanekul. Samuti on abilised oodatud esmaspäeval kella 8.00, et tassida tribüünid tagasi esimesele korrusele.

Palun anna oma osalusest märku Reiko Kolatskile!

Vabandame ebamugavuste pärast!

3D Treeningu meeskond